Mostečtí lvi ukončí svou první sezonu a převezmou pohár. Pro fanoušky je připraven doprovodný program
Zdroj: Mostecké listy
Sport

Most - Hokejový klub Mostečtí lvi dnes, ve středu 4. dubna, slavnostně ukončí svou první sezonu a jeho zástupci současně oficiálně převezmou pohár za vítězství v Krajské lize mužů Ústeckého kraje. Program začíná na zimním stadionu v 17 hodin.

Program zahrnuje oficiální focení A-týmu a tematický fotokoutek zdarma (od 17 hodin), slavnostní nástup A-týmu, předání poháru a vyhlášení nejlepších hráčů (od 17:30 hodin), utkání A-týmu proti juniorům Mosteckých lvů (od 17:50 hodin), veřejné bruslení pro všechny hráče i fanoušky (od 18:15 hodin, podmínkou rukavice a přílba) a společné focení na ledě (od 19 hodin).

Součástí slavnosntího večera bude i speciální fotosoutěž. Z fotografií pořízených ve fotokoutku bude vybrána ta nejhezčí a její aktér bude při nejbližší možné příležitosti odměněn.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru