Černí andělé přivítají ve čtvrtek na domácí půdě pražskou Slavii
Foto: Jan Pimper
Sport

Most - Jediné kolo zbývá odehrát do konce základní části nejvyšší česko-slovenské ženské házenkářské soutěže. A Černé anděly v něm už ve čtvrtek 19. dubna v domácí mostecké sportovní hale čeká pražská Slavia.

Mostecké házenkářky si zlaté medaile za interligové vítězství pojistily už po minulém domácím utkání s Olomoucí, přesto se dá čekat zajímavý souboj. „Každé střetnutí se Slavií s sebou nese určitou prestiž, je to v podstatě derby dvou nejlepších českých týmů, takže i toto utkání bude mít svůj klasický náboj,“ zve všechny fanoušky trenér Černých andělů Peter Dávid. Jeho svěřenkyně rozhodně nechtějí nic vypustit a před domácím publikem se chtějí ukázat co nejlépe.

A vlastně až po posledním zápase základní části budou moci Černí andělé oslavit vítězství v MOL lize, na které čekali pět let. Jenže oslavy nebudou moci být příliš dlouhé, protože mostecké házenkářky čekají další těžké zápasy v play-off o český titul. A ty odstartují už na konci dubna.

Autor: Jan Pimper

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru