Město Most opět vydá katalog sportu, kluby žádá o spolupráci
Ilustrační foto. Zdroj: Mostecké listy
Sport

Most - Most fandí sportu - takový název nese brožura s přehledem sportovních možností a sportovních klubů v Mostě, kterou již dvakrát vydalo město. Je určena pro širokou veřejnost, ale zejména jako pomůcka pro děti a jejich rodiče.

V současné době se chystá třetí, aktualizované a doplněné vydání. Kluby, které jsou v brožuře v současnosti zachyceny, již byly osloveny a postupně dodávají aktuální informace.

Od posledního vydání publikace však uběhly již tři roky a je proto možné, že od té doby vznikly nové kluby. Jejcih představitelé, v případě, že mají zájem se touto formou prezentovat, mají možnost kontaktovat Ivanu Šmídovou z oddělení kultury a sportu mosteckého magistrátu na telefonním čísle 476 448 489 nebo prostřednictvím e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru