Most - Mostecké házenkářky mají šanci získat už šestý český mistrovský titul v řadě. Už v sobotu hostí ve finále pražskou Slavii a pro vítězství hodlají udělat maximum.

„Máme lehkou výhodu v tom, že jsme před týdnem zvládli zápas v Praze. Jde o vydřené vítězství venku, což nám dodalo jistou dávku sebevědomí, ale není to nic, co by nám doma nějak výrazně pomohlo. Naší snahou je uzavřít finálovou sérii už v sobotu,“ uvedl trenér mosteckého týmu Peter Dávid. „V Praze jsme se přesvědčili, že se Slavií umíme zahrát a teď už nám nezbývá než pořádně zamakat, dát do toho všechno a nepřipustit žádné drama,“ doplnila trenéra Kateřina Dvořáková, jedna z opor mosteckého týmu.

Finále o český mistrovský titul se totiž hraje na dvě vítězná utkání. Černí andělé v prvním zápase v Praze uspěli a nyní na domácí půdě chtějí rozhodnout co nejrychleji. Pokud by v sobotu prohráli, bude se rozhodující utkání hrát opět v Mostě už v neděli.

I když se hraje o titul, mostecké hráčky si žádný velký tlak nepřipouštějí. „ V tuto chvíli neřešíme, že se hraje finále, ani jaký je stav série, soustředíme se na konkrétní zápas, do kterého chceme dát maximum. A i když je to sport, takže stát se může cokoli, věřím, že i s podporou skvělých mosteckých fanoušků se nám to podaří,“ dodal trenér Dávid.

Zápas Černých andělů se Slavií začíná v sobotu 19. května v mostecké sportovní hale od 18:00 hodin.

Autor: Jan Pimper

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru