Karatisté z Mostu přivezli ze závodů medaile, dařilo se i jediné slečně
Zleva Michal Adamec, Veronika Drobná, Roman Kuneš, vpředu Martin Kočárek. Foto: SK karate Most
Sport

Most – Zástupci mosteckého klubu SK karate Most se v minulých dnech účastnili dvou závodů.

V Karlových Varech se konal Lázeňský pohár. Tam se podařilo všem třem mosteckým karatistům sáhnout na medaile. Martin Kočárek v kategorii dorostenci 14 - 15 let - 76 kg vybojoval zlato, Michal Adamec starší žáci 12-13 let - 39 kg byl také zlatý a v té samé kategorii Roman Kuneš stříbrný

Pět dětí se také zúčastnilo soutěže O pohár starosty města Chodov. Přivezly čtyři medaile. Největší pozornost si asi zaslouží jediná slečna v týmu karatistů. Veronika Drobná vybojovala zlato v kategorii starší žákyně 12-13 let - 45 kg, Michal Adamec v kategorii starší žáci 12-13 let - 50 kg byl stříbrný, Roman Kuneš starší žáci 12-13 let -50 kg bronz, Martin Kočárek v kategorii Junioři - 70 kg zlato.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru