Při tréninku si zlomila stehenní kost, pak všem ukázala, že dál patří mezi nejlepší. Litvínovské krasobruslařky dostaly ocenění
Zuzanka Sedláčková dostává slavnostní ocenění.
Sport

Litvínov - Na zámku Valdštejnů v Litvínově se konalo slavnostní ocenění úspěšných sportovců města Litvínova za účasti představitelů města. Oceněny byly také litvínovské krasobruslařky.

Za oddíl krasobruslení byla za své výkony oceněny Zuzana Sedláčková, která je v současné době nejlepší závodnice oddílu krasobruslení HC Litvínov – v sezóně 2017/2018 závodila v kategorii žačky nejmladší ve dvou pohárových soutěžích, a to v Českém poháru a Poháru ČKS A. V tomto poháru se umístila v žebříčku za celou sezónu na krásném 2. místě z celkového počtu 214 dívek v její kategorii a probojovala se na MČR v Orlové mezi 24 nejlepších závodnic z celé republiky. Zuzanka dokázala, že je veliká bojovnice a nic nevzdává a i po tak velké odmlce vzhledem k těžkému zranění (na jaře roku 2017 si při tréninku zlomila stehenní kost) dokázala, že mezi nejlepší krasobruslařky ve své kategorii z celé republiky patří.

Slavnostního aktu se účastnila také Klára Červenková - v sezóně 2017/2018 závodila v kategorii žačky nejmladší ve dvou pohárových soutěžích a to v Českém poháru a Poháru ČKS A. V kategorii žačky mladší reprezentovala Ústecký kraj na VIII.ročníku ZODM.

1606krasobruslarkyocenene

Oceněné krasobruslařky.

Dále za své výsledky byly oceněny Barbora Řezníčková, Viktorie Hüblová a Daniela Řezníčková, které se ve svých kategoriích v sezóně 2017/2018 umístily v celorepublikových závodech na medailových pozicích. Starostka města Litvínova poděkovala děvčatům za vzornou reprezentaci města a ocenila jejich obětavost, kterou krasobruslení vyžaduje a děvčatům předala pamětní list a věcný dar.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru