Cyklista ze Svinčic odlétá s kontinentálním týmem na etapový závod do Číny
Tomáš Schühler jezdí za tým AC Sparta Praha Cycling. Foto: archiv Tomáše Schühlera
Sport

Mostecko – Cyklista Tomáš Schühler, který bydlí ve Svinčicích na Mostecku, odlétá za týden do Číny na třináctidenní etapový závod Tour of Qinghai Lake.

Tomáš Schühler jezdí za kontinentální tým AC Sparta Praha Cycling, znát ho můžete už z týmu mosteckého KL Sportu. Na závody letí příští středu, startuje se potom v sobotu 21. července. „Závod je pro mě druhý vrchol sezony, prvním bylo Mistrovství ČR a SR v silniční cyklistice,“ říká cyklista.

Za poslední dva měsíce absolvoval kromě Mistrovství ČR a SR v silniční cyklistice etapové závody 29. wiscig Solidarnosci i Olimpijczyków UCI 2.2, Małopolski Wyścig Górski 2.2. UCI, Turul Ciclist al Bihorului 2.2.UCI, RBB Tour či CCC Grody Piastowskie UCI class 2.2.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru