Mostecké házenkářky čeká v sobotu zápas na domácí palubovce. Hostit budou olomouckou Zoru
Foto: Jan Pimper
Sport

Most - Mostecké házenkářky čeká v sobotu na domácí palubovce další utkání MOL ligy. Soupeřem jim tentokrát bude Zora Olomouc.

„S Olomoucí se známe velmi dobře, hráli jsme proti sobě v uplynulé sezoně v semifinále, takže je to vlastně takový náš tradiční soupeř, se kterým se potkáváme poměrně často,“ říká trenér Černých andělů Peter Dávid. „Pro nás je důležité doma zabrat a naplno bodovat. Náš cíl je tento zápas vyhrát a jak už je u nás dobrý zvykem, dát v utkání šanci celému kádru,“ doplnil trenér.

Kromě dlouhodobě zraněných hráček je mostecký tým zdravotně v pořádku, navíc by se poprvé před domácími fanoušky měla představit i nová posila Černých andělů, dvaadvacetiletá makedonská pivotka Stefanija Miševská (na dresu s číslem 28 nosí anglickou variantu svého jména Mishevska), která si svůj první MOL ligový start v týmu Černých andělů připsala už v utkání se Šaľou.

„Zkušenost s českou házenou jsem zatím neměla vůbec žádnou. Ale když přišla možnost hrát v Mostě, samozřejmě jsem si něco zjišťovala. Zdejší klub má velmi dobrou pověst, hraje evropské poháry a MOL liga je také kvalitní soutěž. Takže v podstatě nebylo moc co řešit,“ tvrdí pivotka, která do Mostu přišla z německého TSG Wismar.

Jak se nejen jí, ale celému týmu Černých andělů povede, se můžete přijít přesvědčit na vlastní oči do mostecké sportovní haly v sobotu 22. září, utkání začíná v 18:00 hodin.

Autor: Jan Pimper

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru