Most - Hráčky Černých andělů se chystají na další domácí utkání, tentokrát jim v sobotu 13. října bude soupeřem silný tým Poruby.

„Dostali jsme se do podobné situace jako před minulým domácím zápasem s Olomoucí, opět se budeme snažit odčinit víkendovou prohru z Michalovců. Navíc se budeme snažit zastavit velmi dobře rozběhlou Porubu, což sice bude velmi těžké, ale my sobotní zápas vnímáme jako povinnost vůči sobě i divákům, takže se budeme snažit udělat pro vítězství vše, co bude v našich silách,“ uvedl mostecký trenér Peter Dávid.

Utkání bude mít specifický nádech i pro Alici Kostelnou, jednu z posil Černých andělů, která před sezonou přišla do Mostu právě z Poruby. „Moc se na víkendový zápas těším. Hraje se doma, a to je vždycky příjemné, kromě toho se potkám i se svými bývalými spoluhráčkami z týmu, kde jsem strávila čtyři roky. Na druhou stranu to ale bude i trochu těžké, protože mne holky dobře znají, takže asi budu muset trochu změnit svůj způsob hry a víc zužitkovat to, co jsem se v Mostě naučila. Ale věřím, že to vyjde a vyhrajeme,“ vysvětlila slovenská reprezentantka Alica Kostelná.

Jak vzájemné měření sil dopadne, se můžete přijít přesvědčit na vlastní oči, utkání DHK Baník Most proti DHC Sokol Poruba začíná v sobotu 13. října v mostecké sportovní hale od 18:00 hodin.

Autor: Jan Pimper

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru