Děčín se v Mostě snažil odčinit debakl, Lvi ale víc jak bod soupeři nepovolili
Zdroj: www.hcdecin.cz
Sport

Most - V devátém kole druhé hokejové ligy zavítali Medvědi na mostecký led, kde se snažili odčinit debakl z domácího ledu. Pár minut před koncem sahali po třech bodech, nakonec však prohráli v prodloužení a získali bod jeden.

Medvědům skvěle vyšel úvod zápasu, už po sedmadvaceti vteřinách totiž šli do vedení. JAN BÁRDOŠ po pasu od Balcara z první vystřelil a puk skončil za Hanuljakovými zády - 0:1. V sedmé minutě moc nechybělo a mohlo být vyrovnáno. Smolka z prostoru mezi kruhy orazítkoval břevno děčínské branky. O chvilku později se to však Lvům povedlo. V deváté minutě poprvé rozvlnil děčínskou klec VLADIMÍR KÝHOS a bylo vyrovnáno - 1:1. Ovšem Děčín si vzal zhruba po třech minutách své vedení zpět díky trefě ZDEŇKA PETRÁŠE - 1:2. Mostečtí však stihli ještě do první přestávky znovu srovnat, střelou do šibenice nedal Lavingerovi šanci FRANTIŠEK MÁLA - 2:2.

Prostřední část hry nabídla znovu spoustu šancí na obou stranách, ale oba brankáři puk za svá záda nepustili. Až ve čtyřiatřicáté minutě strhl vedení na děčínskou stranu PAVEL ZAJAN a Hanuljak musel inkasovat potřetí - 2:3. Jenže Lvi dokázali opět brzy své manko smazat díky FRANTIŠKU MICALOVI - 3:3. Přestřelka pokračovala i nadále, v sedmatřicáté minutě se prosadil PAVEL KORDULE a zase rozjásal Medvědy - 3:4. Podruhé do kabin se tak šlo lépe hostům, kteří měli jednobrankový náskok.

Ve třetí periodě pokračovala přetahovaná jako v průběhu předchozí doby. V pětačtyřicáté minutě se začínalo znovu od začátku. Druhou trefou v utkání srovnal FRANTIŠEK MÁLA - 4:4. Medvědi však pokračovali v útočné hře, která v polovině třetí třetiny přinesla ovoce. I PAVEL KORDULE si připsal druhou branku, kterou vrátil jako už poněkolikáté v utkání na stranu Medvědů - 4:5. Mostečtí v závěru odvolali brankáře a se šesti bruslaři v poli se jim podařilo zase vyrovnat. PAVEL SMOLKA vynutil pro svůj tým prodloužení - 5:5. A v jeho první minutě pak obrat dokonal MARTIN MICAL, který tak rozhodl o bonusovém bodu navíc - 6:5. Lvi tak podruhé v sezóně porazili Medvědy, Děčínští tentokráte získali alespoň bod.

MOSTEČTÍ LVI - HC Děčín 6:5 po prodl. (2:2; 1:2; 2:1 - 1:0)

Branky a nahrávky: 9. Kýhos (Kuncl), 17. Mála (Přeučil, Kýhos), 36. Mical (Smolka, Bakrlík), 45. Mála (Nedrda), 59. Smolka (Kýhos), 61. Mical (Hanuljak) – 1. Bárdoš (Balcar), 13. Petráš (Bárdoš), 34. Zajan (Kaltenbock, Petráš), 37. Kordule (Hříbal, Oliverius), 50. Kordule (Oliverius)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru