S vybudováním první značené vozíčkářské trasy v Ústeckém kraji můžete pomoci i vy
Zdroj: www.krasnalipa.cz
Zajímavosti

Krásnolipsko - Klub českých turistů se hodlá aktivně podílet na vybudování značené vozíčkářské trasy Krásnolipskem (první v Ústeckém kraji). Díky OÚ Rybniště, OÚ Horní Podluží a MěÚ Krásná Lípa byly drobnými terénními úpravami práce na vozíčkářské trase zahájeny, ale hlavní objem prací bude naplněn v roce příštím.

Především se přihlásili do programu ČSOB pomáhá regionům. Program si klade za cíl podpořit realizaci vybraných veřejně prospěšných projektů. Čtyři úspěšní žadatelé (jedním z nich je i KČT Krásná Lípa), kteří ve vyhlášeném období (podzim 2018) získají od veřejnosti prostřednictvím online sbírky nejvíce finančních prostředků, dostanou podle pořadí finanční dar od 25 000 Kč do 50 000 Kč.

1212trasa2

Zdroj: www.krasnalipa.cz

Sbírka probíhá od 6. 12. 2018 do půlnoci 6. 1. 2019 prostřednictvím řádně registrované sbírky Fóra dárců. Celkovou částku, kterou klub získá, ať už veřejnou sbírkou nebo umístěním ve vlastí soutěži, věnuje právě na vybudování vozíčkářské trasy Krásnolipskem.

1212trasa3

Zdroj: www.krasnalipa.cz

Pro posílání finančních darů jsou vám k dispozici webové stránky www.csobpomaharegionum.cz. Zde můžete přispět díky jednoduchému mechanismu online na sbírkový účet 101 7777 101/0300, variabilní symbol 20185302. Je též možné přispět proti potvrzení do pokladny odboru KČT. Klub sám převede peníze na výše uvedený účet.

1212trasa4

Zdroj: www.krasnalipa.cz

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru