OBRAZEM: Otužilci se vrhli do čtyřstupňové vody a přeplavali řeku
Řeka Ohře měla okolo čtyř stupňů Celsia. Foto: město Klášterec nad Ohří
Zajímavosti

Klášterec nad Ohří - Na Boží hod se pod Rašovickou lávkou v Klášterci nad Ohří sešlo na čtyřicet otužilců, kteří si přišli zpestřit vánoční pohodu.

Deset z nich přeplavalo z kláštereckého na rašovický břeh, ostatní se k nim připojili v Rašovicích a osvěžili se u břehu. Nevšední zážitek si nenechaly ujít odhadem tři stovky diváků, zátěžová zkouška lávky vyšla na výbornou. Na břehu byla připravena provizorní šatna a nejbližší zde na otužilce čekali s ručníky, župany a termoskami. Sváteční dopoledne bylo navíc ovoněno svařákem a domácí zelňačkou.

Otužilci se u lávky sešli již potřetí, oficiálně se jednalo o 2. ročník. „Děkuji všem, kteří nás přišli podpořit, plavat, fandit, zkrátka každému, kdo se po Štědrém dnu vydal do Rašovic na lávku a pomohl vytvořit tak skvělou atmosféru,“ vzkazuje jeden z organizátorů akce Miroslav Böhm a dodává: „Na příští rok bychom rádi připravili schůdnější a bezpečnější vstup do řeky a doufám, že se nás sejde opět o něco více.“

Ohři si kromě pravidelných otužilců někteří přišli zkusit poprvé. "Adrenalin a stovky očí na lávce mi ani nedovolily myslet na to, že má voda okolo 4°C. Pocitově byla jako kafíčko. Krásný zážitek, všem doporučuji," prozrazuje Adéla Václavíková z klášterecké radnice.

Foto

2912otuzilci

2912otuzilci2

2912otuzilci3

2912otuzilci4

Otužilci v řece Ohři. Foto: město Klášterec nad Ohří

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru