Německý motorista zdolal sjezdovku v mercedesu. Vyprostila ho přivolaná rolba
Německý motorista zdolal sjezdovku v mercedesu. 3x Foto: Martina Beránková
Zajímavosti

Telnice – Spoléhání se pouze na navigaci, nerespektování zákazu vjezdu a odstranění závory neznámým hlupákem se vymstilo v pátek (25. ledna) německému motoristovi, který se vypravil za zimními radovánkami do Ski areálu Telnice. Se svým mercedesem po přejetí jedné ze sjezdovek uvízl ve sněhové závěji.

Turista dojel pod kiosek u svahu Macháček - Buben. Štěstí bylo, že v tu chvíli místem neprojížděl žádný lyžař. Svědci informovali obsluhu nejbližšího vleku, která po skončení provozní doby za pomocí rolby nešťastníkovi pomohla auto vyprostit.

Provozovatelé lyžařského střediska a policisté žádají motoristy, aby sledovali a respektovali dopravní značení při návštěvě areálu. Předejdou tak zbytečným a nepříjemným situacím.

2501 zapadle auto

2501 zapadle auto3

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru