ZAJÍMAVOST: Čočkin má před Severkou svůj pomníček. Čí to byl nápad?
Foto: Kuba Zápotocký
Zajímavosti

Most - Zájem fanoušků o seriál Most! stále ještě neopadl. Před nejznámější mosteckou restaurací Severka někdo dokonce vystavěl zesnulému Čočkinovi (Vladimír Škultéty) pomníček! Pietní místo přilákalo hned několik zvědavců, na místo jsme se proto vydali i my.

Na zvědavou otázku směřovanou na několik přihlížejících, fotících a diskutujících lidí, čí to byl nápad a kdo pietní místo vystavil, se nám odpovědi nedostalo. Souvisí to se soutěží o nejlepší fotku, která se má týkat seriálu? Nebo jde jen o recesi a důvod k pobavení od neznámého vtipálka?

1303cockin1

Foto: Kuba Zápotocký

Na místě, kde byly v posledním dílu seriálu pohřbeny Čočkinovy ostatky, vyrostl dřevěný kříž, na kterém jsou černé stuhy s nápisy „Dycky Most!" a „Nezapomeneme, Čočkine!". Pod ním plápolají plamínky dvou svíček, je ale možné, že ještě nějaké přibydou. Seriál v Mostě totiž stále žije a kolem Severky je neustále rušno.

1303cockin3

Foto: Kuba Zápotocký

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru