Žena vezla několik dětí v autě bez autosedaček. Jedno sedělo dokonce na podlaze!
Děti byly poskládané na zadních sedadlech. Jedno zřejmě sedělo dokonce na zemi. Foto: Měp Chomutov
Zajímavosti

Chomutov - Chomutovští strážníci zastavili auto, ve kterém řidička převážela několik malých dětí bez autosedaček. Přestupek bude řešit magistrát.

Během kontrolní činnosti v ulici Zahradní si všimli strážníci osobního vozidla, na jehož zadních sedačkách se nacházely děti bez autosedačky. Bylo na první pohled patrné, že nejsou zajištěné.

Pro podezření ze spáchání přestupku hlídka řidičku zastavila a vyzvala ji k předložení dokladů. Na dotaz hlídky, proč veze děti nezajištěné v sedačkách, uvedla, že jede jen kousek domů, a proto to řešila tímto způsobem.

Po lustraci vozidla byla žena poučena, že je podezřelá ze spáchání přestupku a celá událost bude předána příslušnému správnímu orgánu chomutovského magistrátu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru