A je jasno. Tyhle nové obchody se brzy otevřou v nákupním parku na okraji Chomutova
Nové obchody v otvické nákupní zóně.
Zajímavosti

Chomutov – Dlouho se spekulovalo, jaké nové obchody přibydou v otvické nákupní zóně. Teď už je jasno. Prodejny podél železniční tratě již mají své vývěsní štíty.

Nákupní park na okraji Chomutova se rozrůstá o nové obchody. Rozšiřuje se podél železniční tratě o téměř 2 000 metrů čtverečních. Otevřou se tady obchody se sportovním vybavením, elektronikou a domácími potřebami. Přibude také občerstvení.

A jaké konkrétní obchody a provozovny to budou? Dlouho Chomutované jen spekulovali, ale teď už je to jasné. Nové prodejny již mají své vývěsní štíty. V otvické nákupní zóně se otevře čínská restaurace Palác food, kavárna Peter & Paul, potřeby pro domácnost Orion, prodejna s elektronikou Planeo elektro a A3 sport.

Prodejny jsou před dokončením. Otevírat by se měly ještě v létě.

0907obchody1

0907obchody

0907obchody2

0907obchody4

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru