Turistická soutěž Most a jeho NEJ zná své vítěze
Zdroj: listy-mesto-most.cz
Zajímavosti

Most - Ve čtvrtek byla uzávěrka soutěže Most a jeho NEJ pro účastníky městských akcí. Slosování všech správně vyplněných karet provedl náměstek primátora města Mostu Marek Hrvol. Vylosoval výherce, kteří budou nyní kontaktováni (1+10).

Každý účastník musel odpovědět na otázky týkající se Mostu a posbírat minimálně tři razítka na některé z městských akcí nebo návštěvou expozice Dílny magistra Kelleyho na hradě Hněvín, Oblastního muzea či Městské knihovny v Mostě.

Karty s potřebným počtem razítek se odevzdávaly do 25. září v Turistickém informačním centru Most (TIC). Každý, komu se podařilo posbírat všechna razítka, získal drobnou odměnu již při odevzdání své karty v TIC.

Celkem bylo odevzdáno 42 soutěžních kartiček, z toho 11 bylo se všemi šesti razítky. Do soutěže se zapojilo 14 mužů a 28 žen. Zúčastnilo se sedm dětí, od šesti do 17 let. Dále soutěžilo 15 dospělých a 20 seniorů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru