ZAJÍMAVOST: Kdosi opravil kapličku v Krásné Lípě. Záhadný fantom nechce být zmiňován
Zdroj: www.krasnalipa.cz
Zajímavosti

Krásná Lípa - Kdosi opravil kapličku v Krásné Lípě. Uvnitř byla natřena na bílo, nový je i nátěr podlahy. Nová je i fasáda, ošetřené a natřené dveře. Informuje o tom město na svém webu.

Na e-mail města přišlo: „Dnes byla dokončena oprava kapličky – uvnitř: použita penetrace, opraveny omítky, natřené na bílo, nový nátěr podlahy, venku: napenetrováno, natřené podhledy, nový nátěr fasády, ošetřené a natřené dveře. Výzdobu ještě doladíme. Prijeďte si to prosím zkontrolovat. Posílám pár fotek. A nakonec, prosíme, neuvádějte nikde naše jména v souvislosti s opravou. Oprava nám udělala radost a doufáme, že potěší i kolemjdoucí.“

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru