VIDEO: Rybáři vytáhli z duchcovské Barbory kapitálního bílého sumce, je hvězdou výlovu
Lidé sledují kapitální úlovky v bazénku při výlovu rybníka Barbora v Duchcově. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Duchcov – Duchcov na Teplicku v sobotu žije výlovem tamního rybníku Barbora. Je kvůli tomu i uzavřena po celý den doprava v této části průtahu městem, řidiči musejí objížďkou.

Výlov v Duchcově je každoročně velkou událostí, na kterou se přijdou podívat stovky a stovky lidí. Rybáři lidem ukazují svoji práci a návštěvníci se na jejich akci baví. Je tam stánek s občerstvením a bazén pro kapitální úlovky. Jako každý rok, i letos v něm lidé obdivují dvoumetrového a zhruba šest desítek kilogramů vážícího sumce, ale i obří štiky či kapry. Menší ryby putují na nákladní auta a budou se rozvážet do dalších revírů.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=ltmgINWNDEw

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru