Lesy ČR vyzývají studenty: Pomozte v lese a přivydělejte si!
Ilustrační foto
Zajímavosti

ČR - Sázet stromky, stavět oplocenky, které ochrání sazenice před zvěří, nebo také označovat kůrovcem napadené stromy mohou nyní ve svém volnu všichni studenti starší osmnácti let. Pomohou tak obnovit krajinu a dostanou svou leckdy první mzdu. Lesy ČR dodrží veškerá aktuální preventivní opatření.

„V celé zemi obnovujeme rozsáhlé plochy po kalamitě, práce pokračují a nesmí se zastavit. Právě studenti teď mohou hodně pomoci. Za práci jim nabízíme férové finanční ohodnocení. Stačí se obrátit na naši kontaktní osobu, ostatní už domluvíme,“ řekl generální ředitel Lesů ČR Josef Vojáček a zdůraznil důsledné dodržení všech preventivních opatření souvisejících s koronavirem. „Studenti budou pracovat na čerstvém vzduchu v malých skupinách a v dostatečných vzdálenostech,“ dodal.

Výzvu podpořil i ministr zemědělství Miroslav Toman: „Dohodli jsme se s rektory tří vysokých zemědělských škol, že pro práci v zemědělství, potravinářství a lesnictví nabídnou své studenty. Chybí nám tisíce pracovníků ze zahraničí, které mohou v těchto dnech nahradit právě studenti. Potřebujeme pomoct nejen na polích, ale právě i v lesích, které je nutné obnovit. Děkuji všem, kteří se do práce zapojí,“ uvedl.

Více informací naleznete ZDE. Kontaktní e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. V případě nejasností volejte na telefonní číslo +420 725 257 651.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru