Foto: SOŠ InterDACT
Zajímavosti

Most - Červen je ve znamení závěrečné zprávy projektu Erasmus + „Speak. Work. Travel.", který se konal v Londýně pro celkem 18 žáků mostecké Střední odborné školy InterDACT .

„Žáci naší školy zde navštěvovali praxe, 15 žáků 14 dní a 3 žáci dokonce 3 měsíce. Zažili zde spoustu zajímavých momentů a viděli mnoho krás z Londýna. O pár měsíců později však vidíme i ten nejdůležitější dopad, a to vzdělání,“ uvádí Karel Suska ze SOŠ InterDACT s.r.o.

https://www.youtube.com/watch?v=5Pwajv_GeT4

Všichni účastníci čtvrtých ročníků odešli od maturity z anglického jazyka s jedničkou nebo dvojkou a všichni velmi dobře zvládli odborné předměty, což je tím nejlepším výsledkem a ohlasem tohoto projektu. Z celkových šestnácti účastníků - maturantů 3 zvládli maturitu s vyznamenáním a 11 se hlásí na vysokou školu.

„Velmi dobrou zprávou je, že jsme projekt obdrželi i pro příští období a pojedeme tedy znovu. Už teď se všichni na InterDACTu na projekt těšíme,“ sděluje Jana Synková, ředitelka školy.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru