Trendy líčení 2020: jak se líčit po karanténě
Foto: makeup.cz
Zajímavosti

Léto 2020 je už tady, proto si pojďme promluvit o letních trendech líčení, které jsou vhodné jak pro denní, tak i pro večerní look.

Doporučujeme vyzkoušet tyto techniky pomocí kvalitních kosmetických výrobků, které si jednoduše objednáte na https://makeup.cz/. Poté jen tvořte skutečnou krásu a okouzlujte okolí!

Zářivá pleť

Už několik po sobě jdoucích módních sezón si tento trend udržuje vedoucí pozici a využívají jej téměř všechny moderní krásky. Zářivá pleť je prvním příznakem její zdravého stavu. Proto během tohoto léta nebudete potřebovat matující pudr a ubrousky! Můžete použít běžný zvlhčující krém, primer se zářivým efektem nebo třpytivý rozjasňovač spolu s lehkým make-upem nebo BB krémem. Léto je skvělá doba na takové experimenty, protože sluníčko zesílí zářivý efekt, což jen více zdůrazní krásu pleti a vizuálně zamaskuje všechny nedokonalosti kůže.

Mokrý efekt na očních víčkách

Tato technika vypadá velmi zajímavě s jasnými odstíny, ale přesto doporučujeme použít pastelovou škálu barev, například broskvovou, prašnou růžovou, béžovou nebo pistáciovou. Takový makeup nejrychleji a nejjednoduše vytvoříte pomocí tekutých nebo krémových textur. Pro extra mokrý efekt můžete kombinovat tekuté oční stíny s balzámem na rty nebo běžnou kosmetickou vazelínou. Pro ideální výsledek je důležité aplikovat poslední vrstvu jemnými dotyky konečků prstů, aby se pigment zbytečně neroztahoval.

No lips Make-up

1307makepup2

Upravené rty bez pigmentu - vše, co potřebujete pro léto 2020. Věnujte maximální pozornost zvlhčení rtů a nezapomeňte pravidelně provádět peeling, což zlepší krevní oběh. Používejte balzám s ochranou SPF, který chrání pokožku před agresivními účinky slunečního záření a zajišťuje rtům atraktivnější vzhled. Make-up můžete doplnit průhledným leskem, který vytvoří tak žádoucí mokrý efekt.

Grafické linky

Grafické linky v neonových odstínech během této letní sezóny budou relevantnější, než kdykoli předtím. Kombinace různých barev, dvojitých linek, originálních tvarů a nestandardních linií na očních víčkách - to vše bude vypadat stylově a výrazně. Nezapomeňte, že zde musíte být odvážní nejen během nošení tohoto druhu make-upu, ale také během aplikace. Lehké a přesné pohyby štětcem a váš look stoprocentně dosáhne estetické dokonalosti.

Je na čase si vrátit výraznost a jedinečnost, protože v budoucnu budou dny plné nezapomenutelných dobrodružství, událostí a cest.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru