O testovací jízdy pro veřejnost na autodromu je zájem, jistotou je nákup kupónů v předprodeji
Foto: Autodrom Most
Zajímavosti

Most - Zájem o testovací jízdy vlastním vozem či motocyklem po velkém závodní okruhu mosteckého autodromu v poslední době výrazně stoupá. Kdo chce mít jistotu, že se na něj dostane, měl by si službu zakoupit v předprodeji.

Kupóny opravňující jejich majitele k pohybu po dráze po dobu 25 minut autodrom nabízí v e-shopu na svých webových stránkách. Nejbližší termín testovacích jízd je úterý 6. říjen, více informací zde.

Kupóny je možné zakoupit také na místě v den konání akce. Je to ale riskantní, jízdy mohou být vyprodány. „Zvažujeme, že od příštího roku budou kupóny k mání jen v předprodeji. Zamezíme tak nepříjemným situacím a zklamáním motoristických nadšenců, kteří se vydali zajezdit si na okruh mnohdy i stovky kilometrů, ale nevyšlo na ně,“ upřesnila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Upozornila zároveň, že on-line prodej má svá pravidla, končí například zhruba 48 hodin před samotnou akcí. „Pokud budou v tu chvíli ještě nějaké kupóny k mání, oznámíme tuto skutečnost včetně počtu volných jízd na našich webových stránkách a sociálních sítích. Zájemcům pak zbylé kupóny nabídneme ve startovní věži před zahájením jízd,“ doplnila ředitelka.

Vedle možnosti zakoupit si kupón na testovací jízdu po dráze patří mezi novinky v nabízených produktech a službách e-shopu například triko kolekce Racing Legends s překvapením, autodráha, kurz bezpečné jízdy za snížené viditelnosti, reklamní a dárkové předměty tuzemského profesionálního závodního týmu Buggyra Racing nebo rukavice Engelmuller z limitované edice hodinářské manufaktury BOHEMATIC, vytvořené u příležitosti historického vítězství v prestižním závodě 24 hodin Le Mans v roce 1949.

Při úhradě vybraného produktu či služby zákazník může zvolit jednu ze čtyř možností. Platbu zálohou (bankovním převodem), dobírkou, hotově při osobním odběru nebo on-line prostřednictvím platební brány.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru