Už nepotřebujete rádio! Aktuální zprávy z e-mostecka si můžete nyní pouštět v autě i při práci
Studio e-deniky.cz.
Zajímavosti

Most – Vydavatelství regionálních zpravodajských on-line deníků přichází s novinkou: zpravodajskými podcasty. Weby z rodiny e-deniky.cz tak chtějí oslovit ještě širší veřejnost stále populárnějším způsobem.

Vybrané zprávy si můžete pustit ve zvukové podobě třeba přes oblíbené Spotify, dostupné jsou ale i na dalších podcastových platformách. Odkazy na ně najdete v tomto článku. „Stačí si propojit váš telefon s autorádiem prostřednictvím Bluetooth, na Spotify najít náš podcast e-deníky zprávy, a rázem máte aktuální zpravodajství z regionu k dispozici i při řízení,“ říká zakladatel regionálních zpravodajských webů Oldřich Hájek a dodává: „Okresní rádiové stanice už vymizely a lidem dle našeho názoru místní zpravodajství v tomto formátu chybí. Navíc jsme rychlejší než nadregionální rádia, která stejně své zprávy čerpají od nás.“

Mluvené zpravodajství ale nemusíte poslouchat jen v autě. Najdete jej vložené i rovnou v článcích na webech. Stačí si zprávu pustit a můžete se věnovat zároveň jiné činnnosti, kterou právě na počítači, mobilu či tabletu děláte.

Za první týden od spuštění si naše podcasty získaly již 2089 unikátních posluchačů a mají 4238 přehrání. Děkujeme!

Fandíte podcastům? Rádi byste měli svůj pořad, ve kterém byste chtěli informovat o aktuálním dění? Městům, obcím a firmám nabízíme službu kompletní správy podcastového kanálu od vytvoření zprávy či rozhovoru, přes vyhotovení, hudební podkres a zveřejnění na dostupných nejvyužívanějších podcastových službách. Pro bližší info nás kontaktujte mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Ukázky z jednotlivých platforem

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru