Může to být inspirace pro Mostecko? Kadaň na zimu postavila halu nad letním koupalištěm!
Foto zdroj: FB Jiří Kulhánek
Zajímavosti

Kadaň - Kadaňské koupaliště prošlo v posledním roce velkou proměnou, která umožní celoroční provoz. Poprvé v historii si tak nejen občané Kadaně budou moci užít vodních radovánek i na podzim a v zimě. Zajímá vás, jak vypadá nově zrekonstruované zázemí koupaliště?

Město Kadaň srdečně zve na Den otevřených dveří na kadaňském koupališti, který se uskuteční v pátek 17. září od 12.00 do 19.00 hodin. Podzimní a zimní plavecká sezóna pak bude zahájena den na to, 18. září od 8.00 hodin ranním kondičním plaváním.

Ve městě dosud krytý bazén chyběl, radní se proto rozhodli nechat městské koupalistě zastřešit nafukovací halou za 10 milionů korun. Ve vyhřívaném bazénu se tak budou moci lidé koupat po celý rok. Od tohoto nápadu očekává Kadaň i vyšší návštěvnost koupaliště, jedná se totiž o jediný padesátimetrový bazén v okolí.

Bližší informace, ceník a otevírací dobu naleznete na www.koupalistekadan.cz

1509kadankoupaliste2

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru