FOTO DNE: Snímek z elektrárny skupiny Sev.en Energy zvítězil v soutěži
Foto: Petr Dušek
Zajímavosti

Most - Uhádnete na první pohled, co je vyobrazeno na naší úvodní fotografii? Necháme vás chvíli hádat. Na začátek prozradíme, že jde o vítězný snímek skupiny Sev.en Energy ve své kategorii v odvětví Průmyslová kategorie. Soutěž vyhlašuje Czech Industry Challenge (CICH).

Snímky v několika kategoriích vybírala porota v rámci třetího ročníku celorepublikové iniciativy Czech Industry Challenge. Ta má napomoci budovat značku zaměstnavatele a podpořit zaměstnávání firmám v rozmanitých odvětvích českého průmyslu. Ocenění si letos odnesla v několika kategoriích dvacítka společností.

Mezi inspirativní lídry v průmyslu nyní patří díky snímku, který zachycuje výstupní klapky z kouřovodu do chladící věže Elektrárny Chvaletice, také energetická skupina Sev.en Energy. Fotografii pořídil Petr Dušek.

Skupina Sev.en Energy je významným hráčem na energetickém trhu v České republice. Portfolio Skupiny zahrnuje v ČR elektrárny Chvaletice a Počerady, teplárnu Kladno a teplárnu Zlín a dva severočeské hnědouhelné lomy. V zahraničí vlastní Skupina plynové a uhelné elektrárny ve Velké Británii a Austrálii. V USA má 100% podíl v americké těžební společnosti Blackhawk Mining a 17,1% podíl ve společnosti Corsa Coal Corp. Obě tyto firmy jsou významnými producenty metalurgického uhlí pro výrobu oceli. S energií Skupina obchoduje na propojeném evropském trhu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru