OBRAZEM: Lebky, cosplay a spousta her na stolech. To byly mostecké Deskoffky
Jeden ze stánků na mosteckých deskoffkách. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - Lidé mají zájem o deskové hry! Lze tak usuzovat z vysoké návštěvnosti netradiční sobotní akce v Mostě, zaměřené na deskové hry.

V podkroví mosteckého muzea se konal druhý ročník akce plné deskových her organizované Rotaract clubem Most. Navázal na úspěšný start v minulém roce. Letošní deskoffky nabídly ještě více zábavy pro skalní fanoušky i pro celé rodiny. Příchozí se mohli těšit na hry od předních českých vydavatelů, doprovodný program v podobě miniturnajů i na soutěž o titul šampiona deskových her.

K tomu se v prostorách muzea konala malá prezentace herních vydavatelů a mezi hráče dorazila i jedna cosplayerka, Petra Allerlei z Mostu, která si k této příležitosti vyrobila kostým postavy Kirima ze hry Karak.

Na našich facebookových stránkách přineseme videoreportáž z podařené akce.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru