Mostecké tramvaje si zajely na kosmetiku, kůra jim zajistí vysoký lesk
Foto: Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova
Zajímavosti

Most - Mostecké tramvaje absolvují kosmetickou kůru wefaPolyseal. „Tento přípravek vytváří na vnějším plášti tramvají vysoký lesk s lotosovým efektem,“ řekl ředitel dopravního podniku Daniel Dunovský. Jak dodal, zatím byly ošetřeny tramvaje s evidenčními čísly 316, 257, 314 a 248.

Přípravek prodlužuje životnost laku a podporuje reprezentativní vzhled karoserie tramvaje. „Na jeho aplikaci navíc není potřeba speciální lakovna, lze využít naše tramvajové haly. Prostřednictvím přípravku je také rychlejší a jednodušší odstraňování uhlíkového spadu ze sběračů, z jeho povrchu je také možné lépe odstranit například graffity,“ doplnil Dunovský.

1610tramvajkz2

Foto: Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova

Ochranný nátěr se aplikuje na alkalickým čističem ošetřené vozidlo, přesněji na přední a zadní čelo, boky včetně horních bočnic, u starších tramvají i na střechu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru