FOTO DNE: Mostecké jezero se schovalo pod podzimní mlhou
Foto: čtenář
Zajímavosti

Most - Podzimní mlhy jsou tady a díky nim se z vyvýšených míst v Mostě znovu otevírají obdivuhodné pohledy na krajinu.

Jeden takový snímek vznikl v pondělí ráno při pohledu od hotelu Cascade směrem k jezeru Most. To je zahalené oblaky ranní mlhy, která dosahuje až k věži přesunutého kostela.

Podle aktuálních údajů Palivového kombinátu Ústí je po osmé hodině ranní u jezera půl stupňu pod bodem mrazu. Voda má těsně přes jedenáct stupňů Celsia a nevane žádný vítr.

Tvořte i vy s námi aktuální a pestré zpravodajství pro ostatní čtenáře. Povedlo se vám zachytit nějakou kuriozitu? Jste svědky aktuálního dění? Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru