Věznice prozradila vánoční dárky, které dostanou zaměstnanci: Místní med a výrobky od odsouzených
Na zaměstnance Věznice Bělušice se nezapomíná. Foto: VS ČR
Zajímavosti

Bělušice - Ručně zhotovené výrobky odsouzenými, vyrobeny z keramiky, pedigu i papíru jsou připraveny jako poděkování zaměstnancům Věznice Bělušice za jejich nelehkou práci v roce 2021.

"Tyto dárky spolu se skleničkou medu, která rovněž pochází z produkce naší věznice, obdrží zaměstnanci jako dárečky pod vánoční stromek," říká mluvčí věznice Danuše Vránová.

Keramické svícny, hrnky s námětem stromečků, hvězdiček, ale i tácy v podobě kaprů vyrobili vězni ze specializovaného oddělení v rámci terapeutického programu. Papírové hvězdy, které mohou sloužit jako vánoční ozdoby, či zápichy ke kytkám jsou prací odsouzených z oddělení dlouhodobých trestů.

Výrobky z pedigu, které jsou ve Věznici Bělušice již dlouhodobou tradicí ,se vyrábějí napříč celou věznicí při aktivitách programu zacházení i ve volném čase a udělali radost už ve spoustě neziskových organizacích, se kterými Věznice Bělušice spolupracuje.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru