Tohle by čekal málokdo: Klášterec nad Ohří a další města z našeho okolí se dostaly do americké televize!
ilustrační foto
Zajímavosti

Klášterec nad Ohří - Zajímavé prezentace se dočkal Klášterec nad Ohří ve Spojených státech amerických. Televizní pořad o severočeských městech a jejich turistických lákadlech vznikl díky spolupráci společnosti Czech-American TV a krajského úřadu.

Klášterec nad Ohří, stejně jako Louny, Žatec či Terezín, se tak objevil na obrazovkách, které sleduje dva a půl milionu domácností v 60 amerických městech. Desítky tisíc dalších zahraničních diváků viděly pořad na internetovém portále www.catvusa.com, například lidé v Kanadě, Austrálii, Anglii či Německu.

Nezisková organizace vysílá již od roku 2003 nekomerční vzdělávací pořady o českých regionech, jejich destinacích a jejich kultuře. „Jako zahraniční médium cílíme především na jiné státy než Českou republiku,“ uvedl za společnost Czech-American TV Adam Vokál.

Zahraniční pohled na zajímavosti Ústeckého kraje ale může být zajímavý i pro zdejší obyvatele. Kdo chce, může pořad zhlédnout na webu catvusa: https://catvusa.com/broadcast/usti-region-klasterec-nad-ohri-zatec-louny/

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru