Děti inspiroval mořský svět, vyzdobily kulturní zařízení v Meziboří
Foto: KZM
Zajímavosti

Meziboří - Vždy na jaře se Kulturní zařízení města Meziboří vyzdobí dětskými obrázky. Tentokrát děti MŠ a žáci ZŠ malovaly na téma „Mořský svět“.

Výtvarnice a bývalá učitelka paní Jana Ženíšková svým odborným okem vybrala obrázky, které ji nejvíce zaujaly. Pro vítěze byly připraveny krásné ceny, které byly osobně předané ve třídách ZŠ a MŠ.

"Tématicky jsme pro děti vybrali „Pohádku o třech námořnících“ pražského divadla Láryfáry, která je o čestném a dobrém kapitánu Hromovi, který se na své lodi Bublině vydává za svým snem… na ostrov Hukalulu. Všechny obrázky budou po celý rok vystaveny ve vestibulu Kulturuních zařízením města Meziboří," uvedla vedoucí Lenka Pecáková.

Zájemci si je mohou prohlédnout vždy v otvíracích hodinách městské knihovny Meziboří.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru