Chystáte se do Teplic na zahájení lázeňské sezóny? Vyrazte na lodičky v Zámecké zahradě
Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Teplice – Lodičky na Horním rybníku v Zámecké zahradě budou jezdit i tuto sezónu. Provozovatelem půjčovny loděk, na kterého Statutární město vypsalo výběrové řízení, se nakonec stane nový majitel objektu u opiček. Svézt se zájemci mohou poprvé v rámci zahájení lázeňské sezóny, v pátek 27. května. K dispozici budou čtyři laminátové loďky s duralovými vesly. Na návštěvníky je ale připravené i zdejší bistro.

„Projížďky na loďkách byly vždy populární a jsem rád, že se nám podařilo provoz na tuto sezónu zajistit a lidem vrátit možnost, jak si zpříjemnit a zpestřit procházky Zámeckou zahradou,“ uvedl k vyhledávané atrakci primátor Hynek Hanza. Ten společně se svým náměstkem Jiřím Štáblem odrazí v pátek v 10.30 loďku od břehu jako první a zahájí tím letošní sezónu půjčovny.

Služba půjčování loděk v Zámecké zahradě začne letos provoz později než v jiných letech. „Poměrně dlouho jsme sháněli výrobce pramic, takže pořízení nových loděk nebylo úplně jednoduché. Na provozování půjčovny jsme se dohodli s novým majitelem objektu u opiček,“ vysvětlil náměstek primátora Jiří Štábl.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru