OBRAZEM: Starý Most už můžete spatřit ve virtuální realitě. Projekt dotáhneme do konce, říká Milan Kožnar ze SMM
Starý Most ve virtuální realitě.
Zajímavosti

Most - "Ačkoliv jsem již napsal mnoho článků, tak tohle je skutečný MiniMost, projekt kterému jsem, a nejenom já, věnoval velké úsilí. Je za ním nespočetné množství hodin práce,“ říká Milan Kožnar, člen Sdružení Mostečané Mostu.

"Jednou jsem si dal slib, že tento projekt dotáhnu do konce a to stále platí. Nyní máte možnost vidět, jak bude vypadat exkurze do starého již neexistujícího Mostu. Jedná se o projekt, který neosloví jen nás Mostečany, ale bezpochyby celou Českou republiku. Měl by se stát turistickou atrakcí, protože příběh starého královského města Mostu je neskutečný a velmi smutný a nikdy nesmí být zapomenut. Nyní díky moderním technologiím můžeme všem ukázat to, co se tu v minulosti stalo. Jak původní
zlikvidované město vypadalo a každý si bude moci starým původním městem Most projít, znovu si ho celé prohlédnout. Díky těmto technologiím bude zájem i mezi mladými, za což jsem rád, protože děti se moc o historii nezajímají, ale když jim to podáme moderním způsobem ve virtuální 3D realitě, tak budou nadšené. Pár z nich i na tomto projektu pracuje, vytváří objekty podle fotografií a dochovaných stavebních projektů budov. Pokud navštívíte tuto virtuální realitu, věřím, že se Vám 3D MiniMost bude líbit," dodává Milan Kožnar, kandidát do zastupitelstva města Mostu za Sdružení Mostečané Mostu.

Rezervační systém najdete na adrese www.minimost.cz.

21296

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru