OBRAZEM: Starý autobusák prokoukl a znovu ožil. Sešlo se tam 250 aut
Foto: Šimon Pokorný, 15 let
Zajímavosti

Most - Na bývalém autobusovém nádraží v Mostě bylo o víkendu znovu živo. A bylo plné automobilů nejrůznějších značek. Konal se tam sraz vozidel, který pořádala skupina lidí říkající si Brüx Cars Crew. Nádraží si mladí lidé před srazem uklidili.

"Na sraz přijelo přes 250 vozidel různých značek, více jak 300 účastníků. Přišla se podívat i veřejnost z Mostu," říká za Brüx Cars Crew člen Matěj Veselý. Celý prostor nadšencům do aut propůjčila společnost Buscom, které prostor patří. "Rádi bychom s nimi pokračovali v dobré spolupráci," dodává. Na místo byli pozváni i dobrovolní hasiči ze Želenic.

Na srazu probíhala taktéž soutěž Hall of Fame, na které tři první místa dostala pohár. "Přes zimu máme v plánu založit zájmové sdružení a příští sraz vybírat dobrovolné vstupné. Peníze by pak mohly pomoci dětem či na jiné charitativní akce," dodává Matěj Veselý.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru