Nejoblíbenější modely sprchových koutů
Nejoblíbenější modely sprchových koutů. Ilustrační foto
Zajímavosti

Potřebuje vaše koupelna chytit druhý dech? Pak by možná zasloužila nový sprchový kout. Pojďme se podívat, jaké máte možnosti.

Nejoblíbenější modely sprchových koutů

Nejpreferovanější dva typy sprchových koutů jsou modulární a bezrámový. Modulární sprchové kouty lze snadno namontovat s minimální pracností na požadovanou plochu. Mohou být umístěny nebo konfigurovány podle oboru a preferencí. Mají posuvné dveře s nejvyšší úrovní soukromí. Bezrámový typ poskytuje největší soukromí, ale je těžký a musí být instalován. 

Oba typy krytů mají také řadu výhod. Modulární sprchový kout je výrazně levnější než většina ostatních typů. Poskytuje také to nejlepší z hlediska designu a pohodlí. Sprchový kout má různé styly a designy, což usnadňuje přizpůsobení celkovému prostředí koupelny.

Většina lidí však dává přednost bezrámovému sprchovému koutu, protože vypadá elegantně a stylově. Kromě toho, že je bezrámový sprchový kout stylový, nabízí lepší využití podlahové plochy, protože poskytuje více prostoru pro pohyb. Ve srovnání s běžným sprchovým koutem také šetří spoustu místa a přesto, že se instaluje, lze to zvládnout i bez pomoci profesionálů.

Modulární modely sprchových koutů

Modulární sprchové kabiny jsou vyráběny z atraktivních a vysoce kvalitních materiálů, díky kterým jsou extrémně odolné. Většina výrobců používá ve svých produktech odolný chrom, nerezovou ocel a hliník. Majitel takového sprchového koutu pak může těžit z vlastností těchto materiálů, protože vyžadují velmi malou údržbu. Výrobci těchto sprchových kabin také přizpůsobují styl, velikost, kryt a styl skla kabiny používané k ochraně sprchových prostor před poškrábáním.

Rámový kryt má obvykle rám s dvojitými dveřmi a je dodáván s mechanismem posuvných dveří, který poskytuje snadný vstup a výstup a zároveň poskytuje naprosté soukromí. Díky své ceně jsou často vidět v pronajímaných bytech či domech. 

Nejoblíbenější sprchy majitelů domů jsou bezrámové. Tento typ se vyrábí s čistými liniemi a elegantně vypadajícími strukturami. Většina z nich je vybavena dvířky obdélníkového nebo oválného tvaru. Ve spodní části některých modelů je také mechanismus posuvných dveří, který poskytuje snadný vstup a výstup.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru