VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA: Coworking Most, projděte si nové sdílené kanceláře u magistrátu
Coworking Most. Foto: e-deniky.cz
Zajímavosti

Most - V mostecké pasáži U Lva vedle magistrátu od začátku října funguje coworkingové centrum. Jde o takzvané sdílené kanceláře se zázemím, nabízející prostor pro podnikatelské začátky a aktivity. Využít ho mohou začínající podnikatelé, menší projektové týmy nebo lidé, kteří obvykle pracují z domova. K dispozici je též zasedací místnost. Kapacita je patnáct pracovních míst a do poloviny měsíce října bude provoz pro zájemce zdarma. Přinášíme virtuální prohlídku moderně zařízených prostor.

„Město Most zařadilo podporu podnikání do svých strategických oblastí. Rozvoj a podpora podnikání ve městě patří mezi naše prioritní cíle. Myslím si, že se coworkingové centrum hodně povedlo a věřím, že bude také hojně navštěvováno mladými podnikateli,“ uvedl při zahájení provozu náměstek primátora města Mostu Marek Hrvol. Náklady na přestavbu a vybavení přišly město na 1,8 milionu korun.

Coworkingové centrum je vybaveno potřebným kancelářským nábytkem, počítačovou sítí s internetovým připojením a sdílenou síťovou tiskárnou. Součástí je také jednací místnost s velkoplošnou obrazovkou, vybavená kuchyňka, sociální zařízení a místo pro odpočinek. Centrum lze využít jednorázově nebo měsíčně. Provozní doba je od pondělí do pátku od 7 do 19 hodin. Mimo provozní dobu bude centrum přístupné pouze uživatelům měsíčních tarifů. Více informací naleznete na webových stránkách www.coworking-most.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru