Kuriozita: Fotopast v národním parku v Ústeckém kraji zachytila hodně neobvyklé zvíře
Foto: Národní park České Švýcarsko
Zajímavosti

České Švýcarsko - Národní park České Švýcarsko zveřejnil na svém Twitteru snímek z fotopasti, který zachycuje neobvyklou podívanou, jak si lesem nedaleko Růžovského vrchu na Děčínsku kráčí emu. Fotografie je z prosince loňského roku. 

"To si takhle kolegové v rámci monitoringu volně žijících zvířat vyhodnocují snímky z fotopastí, a tu: zcela nový druh pro národní park!," uvádí Národní park České Švýcarsko k fotografii.

Takové zvíře ale v přírodě opravdu jen tak nenajdete. Zřejmě si jen vyrazil na procházku, podle diskuze pod příspěvkem na sociální síti se ještě ten den vrátil zpátky domů k majitelce.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru