Ve Velebudicích se soutěžilo o zlatou kuklu
Absolutním vítězem se stal Jakub Březa z Nového Strašecí. Cenu mu předala Radmila Krastenicsová z Výboru výchovy, vzdělání a zaměstnanosti. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Most - V areálu Střední technické školy Most se v úterý uskutečnila odborná soutěž zručnosti ve svařování O zlatou kuklu společnosti SIAD. Jejího 5. ročníku se letos zúčastnilo kromě desítek žáků z celé republiky také trio žáků ze Slovenska. Absolutní vítězem se stal Jakub Březa ze Středního odborného učiliště Nové Strašecí.

Popřát vítězům na slavnostní vyhlášení přijela vedle zástupců partnerů akce i předsedkyně Výboru pro výchovu, vzdělání a zaměstnanost Radmila Krastenicsová. „Už jen to, že jste zde, je pro vás velký úspěch. Obor, který jste si zvolili, měl, má a bude mít uplatnění na trhu práce. Ještě jednou blahopřeji vám všem,“ řekla zastupitelka kraje. Na závěr poděkoval také pedagogům a popřál jim rovněž k jejich svátku ředitel hostitelské školy Karel Vokáč.

Letošní ročník soutěže O zlatou kuklu společnosti SIAD byl nesmírně vyrovnaný a o vítězích ve třech kategoriích (metodách svařování) rozhodovaly maličkosti.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru