Teplice - V teplické Galerii se od teď až do června nákupy mimořádně vyplatí. Za každý nákup nad 300 korun je totiž možné něco vyhrát. Čekají na vás dárkové poukázky, slevy zapojených obchodů, dobroty i věcné ceny!

 

V pátek 19. května úderem 10. hodiny odstartovala v Galerii Teplice nakupovací mánie. Vedení centra spustilo akci Zatoč a vyhraj. Za každý nákup pořízený kdekoliv v Galerii od 19. května až do 4. června v hodnotě nejméně 300 korun můžete získat lákavé výhry.

Jak můžete hrát?

Účtenku za nákup kdekoliv v OC Galerie Teplice je potřeba zanést na informace (o víkendech stačí předat přítomné hostesce), ty se nachází vedle prodejny Orsay. Zde vám za předloženou účtenku vydají hrací kód. Hrací kód obsahuje číselný kód, který je potřeba zadat pomocí klávesnice do hracího zařízení. Stiskem červeného tlačítka je možné 5× točit o výhru, protože 1 hrací kód znamená 5 pokusů pro vytočení výhry. V případě výhry tiskárna vyjede výherní tiket s logem prodejny, kde je možné jej uplatnit.

 


Více informací najdete zde


 

Hra trvá až do 4. června do 18.00 hodin. Po celou tuto dobu je možné uplatňovat účtenky v této době zakoupené, stejně tak obdržené hrací kódy a aplikovat hru na hracím zařízení. Jen je potřeba hlídat provozní dobu hracího zařízení. Výhry je možné vyzvednout ve stejné době nebo tak, jak je uvedeno na výherním tiketu.

Hrací zařízení je k dispozici každý den od 10 do 13 hodin a od 13.30 do 18 hodin. O víkendech bude u hracího zařízení k dispozici hosteska, pak není hrací doba nijak limitována a hosteska po předložení účtenky vydá hrací kód.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru