OBRAZEM: Opravdové lahůdky mezi veterány byly k vidění v areálu firmy Starcam u Havraně
Foto: Olga Markuzziová
Zajímavosti

Havraň - Skoro dvě stovky nádherných historických aut byly k vidění na Mostecku. Projížděly tudy opravdové lahůdky na čtyřech kolech saského automobilového muzea v akci Sachsen Classic 2017. Zastávku si udělaly v areálu firmy Starcam, kde jezdci poobědvali.

K vidění tu byla auta značek VW, Audi, Mercedes, Porsche, Ferrari, Wartburg, Škoda a mnoho dalších, vyrobených v první polovině minulého století a dále, představující osm desetiletí automobilové historie. Auta ve skvělém stavu, doslova svými majiteli hýčkaná, byla to opravdu jedinečná podívaná.

Zastávka ve firmě Starcam byla součásti třídenního rallye, které startovalo v německém Zwickau, s přestávkami a časovými kontrolami v Zwickau, Havrani, Bad Schandau a Drážďanech.

Podívejte se na malou ukázku toho, co bylo v průmyslové zóně Joseph v pátek 18. srpna k vidění:

1808veterani3

1808veterani4

1808veterani5

1808veterani6

1808veterani7

1808veterani8

1808veterani9

8x foto: Olga Markuzziová

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru