Dětský stacionář v Mostě má skvělý tým. Sociální pracovnice i vedoucí zařízení získaly významné ocenění
Cenu Sympatie Jaroslava Puntová převzala při slavnostním ceremoniálu pořádaném v budově Senátu PČR v Praze 9. listopadu 2017
Zajímavosti

Most - Letošní listopad přinesl Dennímu dětskému rehabilitačními stacionáři dvě velmi příjemná překvapení. Cenu za svou práci totiž získaly hned dvě pracovnice tohoto zařízení. Vedle sociální pracovnice získala významné ocenění také vedoucí zařízení Jaroslava Puntová.

V rámci 12. ročníku Ceny kvality v sociální péči, pořádané Redakcí časopisu Péče o seniory ve spolupráci s Radou kvality ČR, byla Jaroslava Puntová oceněna odbornou porotou za svou dlouholetou práci, ve které se zasazuje o zlepšování kvality života dětí se zdravotním postižením i o zvyšování kvality sociální péče jako celku.

Na Cenu sympatie ji nominovaly kolegyně z Denního dětského rehabilitačního stacionáře jako projev svého velkého uznání její práci a poděkování za to, že dokáže své kolegyně podpořit, zná náročnost jejich práce a dokáže ji náležitě ocenit a pochválit a že tak mohou fungovat jako skvělý tým, který se k dnešnímu dni pyšní již čtyřmi oceněnými pracovnicemi a čestným uznáním za služby, které ve stacionáři poskytuje.

Autorka článku:
Mgr. Lenka Bunešová, sociální pracovnice

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru