OBRAZEM: V Mostě byl první horor cirkus pro dospělé v Česku
Hororové představení pro dospělé. Foto: Tomáš Straka
Zajímavosti

Most – Mostečané mohli vidět první cirkusové hororové představení v Česku. S večerním programem pro dospělé, který doplnil klasická odpolední vystoupení, přijel Cirkus Ohana.

Cirkus Ohana se podle jednoho z herců Matěje Břešťáka oproti ostatním českým cirkusům liší svou výpravností a divadelním pojetí celého programu. Má přesně daný příběh, tedy i úvod a konec. A navíc přivezl i druhé představení pro dospělé publikum, první horor cirkus v České republice.

Hororové programy jsou v posledních letech velmi oblíbené, například v Německu. „Hledali jsme cestu, jak českému publiku vrátit chuť navštěvovat cirkus, a tak jsme se rozhodli zkusit vytvořit druhé představení plné hororových postav, krve a také lekavých situací, a tím tak pozvat i dospělé publikum do cirkusu. V zahraničí je normální, že do cirkusu přijdou i mladí na rande, bez dětí. Baví mě proměna z chlapce z jungle do hororového klauna, kterého v představení ztvárňuji. Často se stává, že lidé po cirkuse běhají a velmi se bojí,“ přibližuje herec.

V Mostě se v neděli od 14 hodin koná poslední klasické představení. Za hororem budete muset nyní do Chomutova, kam se cirkus přesune během následujících dní.

Cirkus hostuje v Chomutově od 14. do 18. března na Kamenném vrchu, začátky představení jsou ve všední dny a v sobotu od 17:00, v neděli od 14:00. Horor cirkus bude od 16. do 17. března od 20:30. Více informací na facebooku cirkus OHANA nebo tel. čísle 721 581 709.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru