Ústecký kraj - V Ústeckém kraji vznikla nová Platforma žen. Jedná se o skupinu žen, která aktivně mění a utváří náš region. Pořádají pravidelná setkání na různých místech Ústeckého kraje.

"Na většině našich pracovních schůzek, workshopech, besedách, seminářích, kterými jsme prošly, jsme potkávaly a stále potkáváme zajímavé a inspirativní ženy, které měly tendence se vzájemně seznamovat... A protože mnohé z nich navázaly pracovní spolupráci, obnovily kontakty a dokonce navázaly i osobní přátelství, líbila se nám myšlenka nějaké formy pravidelného setkávání právě těchto žen za účelem sdílení, předávání a získávání informací," říká spoluzakladatelka Platformy žen Jitka Rydvalová-Klezlová

"Porozhlédly jsme se a zjistily, že v Pardubicích existuje - a velice se mu daří - Spolek Pardubických (podnikavých) žen, který sdružuje ženy všech věkových kategorií, profesí a zájmů. Líbilo se nám to a jsme na tom stejně jako ony. I my jsme parta nadšených aktivních kamarádek, které mají rády náš region, region, ve kterém žijí, a snaží se jej svými aktivitami posouvat kupředu. Někdy se daří, někdy ne," dodává. Zároveň ale ví, že podobných žen je mnohem více, proto jsou teprve na začátku konceptu Platformy žen Ústeckého kraje.

"Přidejte se k nám a pojďte to zkusit spolu s námi, protože každá jsme jiná, ale dohromady tvoříme náš kraj!" vyzývá Jitka Rydvalová-Klezlová.

2305 tereza dostalova

Protože, každá jsme jiná, ale dohromady.... tvoříme náš kraj!

První setkání Platformy žen je pod záštitou CzechInvestu a uskuteční se 24. května 2018 v prostorách Centra pro celou rodinu Teplice, Pražská 3226, Teplice - Prosetice.

Na programu je přednáška GDPR v kostce, představení Spolku Pardubických žen, představení Platformy žen a čeká vás příjemný večer při degustaci vín Vinicola vína světa, s.r.o.

Poděkování patří hlavnímu sponzoru makléřské firmě AZ Broker, s.r.o., která je členem Renomia Network. Vstup na semináře je zdarma.

Platformu žen Ústeckého kraje najdete na Facebooku na tomto odkazu.

2305platforma2

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru