Unipetrol obhájil v soutěži Zaměstnavatel roku druhé místo. Mezi studenty je nejžádanější
Ocenění převzala Petra Manhartová, vedoucí odboru náboru a vzdělávání. Foto: Unipetrol
Zajímavosti

Ústecký kraj - Unipetrol uspěl v 16. ročníku soutěže Zaměstnavatel roku, když obhájil v kategorii do 5 000 zaměstnanců druhé místo v Ústeckém kraji a současně byl na základně hlasování studentů středních a vysokých škol vyhlášen vůbec nejžádanějším zaměstnavatelem v regionu.

„Jsme pilířem české ekonomiky a zodpovědným sousedem. Prosazujeme moderní trendy, a to i v péči o zaměstnance. Nabízíme jim širokou paletu benefitů a podporujeme jejich osobní i profesní rozvoj. Pro nováčky máme intenzivní tříměsíční adaptační plán. Zvláštní pozornost věnujeme našim talentovaným pracovníkům, ze kterých vychováváme budoucí lídry,“ říká Michał Chmiel, personální ředitel skupiny Unipetrol, a dodává: „Důležitá je pro nás i dlouhodobá podpora vzdělávání. Spolupracujeme s řadou středních škol v regionu a přímo v našem litvínovském závodě lze vystudovat v rámci našeho Univerzitního centra Vysokou školu chemicko-technologickou. Středoškolské a vysokoškolské studenty i střední školy navíc finančně podporujeme skrze Nadaci Unipetrol.“

Vítězové přebrali ocenění během slavnostního vyhlášení pro Ústecký a Liberecký kraj na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem v úterý 22. května 2018. Soutěž Sodexo Zaměstnavatel roku 2018 vyhlašuje pod záštitou Ministerstva práce a sociálních věcí obecně prospěšná společnost Klubu zaměstnavatelů. Odborným garantem soutěže je poradenská společnost PricewaterhouseCoo-pers Česká republika s.r.o., která připravuje podklady pro hodnocení přihlášených firem.

Společnost Unipetrol zaměstnává více než 4 600 lidí, velkou část z nich v Ústeckém kraji, kde patří mezi nejvýznamnější zaměstnavatele. Spolu se svými zaměstnanci se aktivně zapojuje do péče o okolní prostředí. Každoročně pořádá zaměstnaneckou sbírku Splněná přání, jejíž výtěžek jde na podporu neziskových organizací v Ústeckém, Středočeském, Pardubickém a Brněnském kraji. V rámci pravidelných dobrovolnických dnů zaměstnanci v těchto neziskových organizacích také pomáhají. Unipetrol dále finančně podporuje přilehlé obce a města a financuje pravidelné vypouštění ryb do řek Bílina a Labe.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru