Místo Plecháče je tu už deset let otevřené toto nákupní centrum
Central Most. Ilustrační foto: archiv e-mostecko.cz
Zajímavosti

Most – V květnu 2008, tedy před deseti lety, prošly davy prvních zákazníků tehdejší novinkou: obchodním centrem Central Most. To nahradilo velké parkoviště přezdívané Plecháč.

Central Most posunul sice nakupování v Mostě na evropskou úroveň, stále ale vyvolává protichůdné reakce. Někteří na něj nedají dopustit, jiní si ho vychvalují. Nabízí řadu obchodů, zároveň s tím ale láká samozřejmě i zloděje. Své o tom ví policisté a strážníci. Nemine takřka týden, aby ve svých zprávách neinformovali o dopadení nějakého výtečníka.

Central Most návštěvníkům nabízí na celkové prodejní ploše 18 tisíc metrů čtverečných více než 70 obchodů. Prosklená střecha obchodního centra dodává celému prostoru nejen dostatek denního světla, ale je i zajímavým architektonickým prvkem. Možná i proto si ho řada lidí volí k „procházkám“ raději než výlet do přírody.

Součástí stavby je i rezidence Odeon s více než stovkou bytů. Ty nabízí na jedné straně příjemný pohled na náměstí, divadlo a park Šibeník, některé byty mají okna směrem na střechu obchodního domu.

Obchodní centrum Central Most má na svém kontě i vítězství v jednom z ročníků soutěže "Best of Realty" - Nejlepší z realit roku 2008, kde bylo vyhlášeno nejlepším nákupním centrem u nás.

Central bude své desáté naroziny i slavit. Slibuje velkolepou oslavu 2. června odpoledne. Těšit se můžete na hudební vystoupení zpěváka Pavla Vítka, na animační program lokálního tanečního studia Kamily Hlaváčikové i na netradiční kouzelnickou show známého komika Richarda Nedvěda.

Splnil Central Most vaše představy o kvalitním zaplnění centra Mostu? Napište nám své názory a zkušenosti do diskuze.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru