Ojedinělá módní přehlídka na ulici rozzářila centrum lázeňského města
Foto: Czech Fashion Week 2018
Zajímavosti

Teplice - Malou Paříž, jak se kdysi přezdívalo nejstarším lázním ve střední a východní Evropě - Teplicím, rozzářila po oba víkendové dny ojedinělá přehlídka módy a designu Czech Fashion Week 2018.

Autorským módním přehlídkám současných významných tuzemských i zahraničních módních návrhářů aplaudovalo o víkendu na osm stovek nadšených návštěvníků, kteří rovněž ocenili nápaditou show na obřím přehlídkovém molu na lázeňské kolonádě.

Své aktuální kolekce v Malé Paříži v sobotu předvedla nápaditá Olga Rusakova, luxusní spodní prádlo prezentovala Jiřina Matoušová se svojí značkou Werso, originální společenské šaty představil Giani Galal, oslnila přední slovenská designérka Gabriela Giotto, ale diváci byli nadšeni také z volnočasové módy Couture Atelieru Moravec, Alice Abraham a Osmanyho Laffity.

2506cfw2

Foto: Czech Fashion Week 2018

V neděli se po módní performanci Evy Stolařové předvedly modelky v kolekci plavek Fashion Island, skvělé modely předvedl Svatební salon Delta, malované šaty Anna Anna a společenské, koktejlové a svatební šaty sourozenci Ponerovi.
Záštitu nad letošním projektem Czech Fashion Week 2018 převzala v obou lázeňských městech ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová, hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová, hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček či primátor Teplic a senátor Jaroslav Kubera.

Originální maraton módy připravil se svým týmem Ing. Jiří Morštadt s vydavatelskou skupinou European Press Holding a.s. a European Fashion Agency.

Více info na www.czechfashionweek.eua facebooku Czech Fashion Week.

(top)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru