Zabavte své děti, vydejte se s nimi na Hněvín pro ovečku od České televize
Hrad Hněvín v Mostě.
Zajímavosti

Most - Jednu ze zatoulaných oveček ze soutěže České televize lze najít i na hradě Hněvíně. Soutěž, která je určena dětem do 15 let, vybízí k získání tří soutěžních hesel. Ta musejí soutěžící poté odeslat pomocí internetové stránky www.sezenteovecky.cz nebo stejnojmenné mobilní aplikace pořadateli soutěže.

A kde se zatoulané ovečky, tedy hesla nacházejí? Bezplatně na nejrůznějších místech České republiky. Jedno z nich je právě na mosteckém hradě Hněvíně (zelené stanoviště) a druhé nedaleko v Podkrušnohorském technickém muzeu (červené stanoviště). Tam je tedy možné se za ovečkami pro heslo vydat. V soutěži, která probíhá celé prázdniny, bude pořadatelem soutěže rozděleno 1 110 výher, a to 10 stavebnic lego, 100 plyšových ovcí a 1 000 sad karetní hry kvarteto. Tak cestujte a hledejte zatoulané ovečky z Déčka, dětského kanálu České televize.

Kompletní seznam stanovišť, kde lze hesla získat, je zveřejněn na soutěžní mapě (odkaz zde) na internetové stránce www.sezenteovecky.cz, stanoviště jsou dvojí – červená a zelená. Zelenou značkou označená jsou volně přístupná místa a heslo je umístěno ve schránce označené logem soutěže. Stanoviště označená červenou značkou jsou pokladny nebo informační centra kulturních a vzdělávacích institucí a heslo je umístěno na letáku označeným též logem soutěže, který získá soutěžící na tomto stanovišti bezplatně na požádání v otvírací době daného zařízení.

Soutěžící, těm malým samozřejmě pomáhají rodiče, musí získat jedno heslo ze zeleného a jedno z červeného stanoviště a třetí buď červené anebo zelené podle vlastní volby. Podrobné podmínky soutěže najdete na internetové stránce www.sezenteovecky.cz, kde si můžete stáhnout i stejnojmennou mobilní aplikaci.

(as)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru