Kemp na Kamencovém jezeře stoupá v hodnocení. Získal čtvrtou hvězdu!
Kemp má vyšší hodnocení. Foto: Kamencové jezero
Zajímavosti

Chomutov - Mimořádný důvod k oslavě mají letos na Kamencovém jezeře. Zdejší autokemp totiž od Asociace kempů ČR poprvé získal hodnocení se čtyřmi hvězdami. Doteď byl pouze tříhvězdičkový.

Areál v hodnocení postoupil díky tomu, že splnil všechna daná kritéria. Především investoval do technického vybavení. „V případě Kamencového jezera to bylo zejména vybudování servisního zázemí pro kempaře včetně kanalizační výpustě pro karavany,“ říká Martin Písař, manažer Asociace kempů ČR. Kromě toho se ale u čtyřhvězdičkových areálů posuzuje také například animační a sportovní vyžití pro návštěvníky kempu.

Dlouhá léta byl chomutovský rekreační areál označen třemi hvězdičkami, což je průměrné hodnocení. „Investice v posledních letech, kdy areál provozuje město, jsou hodně znát. Na kempu je vidět vývoj,“ uznává Písař, že si Kamencové jezero opravdu další hvězdu zaslouží. Největší hodnocení je pět hvězd, které však mají jen tři kempy v republice.

Vedoucí Kamencového jezera Hana Šťastná má z nového osvědčení radost. „Tříhvězdičkový certifikát jsme obhájili snadno, my jsme ale usilovali o vyšší hodnocení a šli jsme si za tím, abychom ho ještě letos v létě získali,“ prozradila. Vyšší rating od republikové asociace znamená lepší reklamu a tím i vyšší zájem ze strany kempařů.

(jd)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru