FOTO OD VÁS: Kdosi na parkovišti zabalil auto do folie. I se stromem
Auto zabalené do potravinářské folie. Foto: čtenář
Zajímavosti

Most - Čtenáře našeho webu následující fotky určitě pobaví. Snad bude mít smysl pro humor i majitel vozu zaparkovaného v Mostě.

Snímky jsou aktuální. Zachycují osobní automobil zaparkovaný v ulici Josefa Dobrovského v Mostě. Nedá se ale říci, že by byl připraven k rychlému odjetí. Celý je totiž zabalený do průhledné folie a zabezpečený k vedle stojícímu stromu. Pod folií je patrné, že jde o stříbrný Mercedes.

Motiv činu není redakci známý.

1709folie

Fotografie obdržela naše redakce od čtenáře, který po dohodě zůstane v anonymitě. Máte i vy ve svém mobilním telefonu vyfocenou nějakou kuriozitu? Dostali jste se k dopravní nehodě, požáru, dopravní komplikaci? Informujte i ostatní návštěvníky našich stránek. Fotku nebo krátké video nám můžete posílat na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., do zpráv na našem profilu na Facebooku či nejjednodušeji přes WhatsApp na číslo 604 315 995. Děkujeme.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru